Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 27, 2012

cuti da habis

salam alaik

sy still xboleh terima hakikat bahawasanya sy kene balik ke muar tercinta hari ni...arrggghhhhh!!!tiket pkul 2..naseb bli lambat..klau tidak kak nana nak balik awal..pukul 12..erghh..2 jam tu bermakna bg sy kak... 
Alhamdulillah cuti ni cam rajin la sikit cz ade jugak buat assignment..cari2 info sikit..nk dibandingkan dgn cuti2 dulu yg lgsung xbuat ape2..azam sem 3 lah katekan..setelah frust 2 sem yg lepas...
ok..yg bestnye cuti kali ni dapat makan ape yg di idamkan (mama masak gulai tempoyak,mkn wastern ngn family,mkn2 besar kt sanibong,mkn sundae McD+mkn McD,nalla n ikin blanje Domino's pizza..ish3..makan je koje kamu, mane idaknye kamu makin tembumbum dyra :D), dapat fon baru (walaupun habis kering simpanan kt 2bank..naseb de backup 1bank lg), dpt tgk wayang n keluar jejalan dgn adek zariff dgn mngeluarkan RM3 je sbb semuanye dipayung oleh Along..hehehe :D, berjaye menjejakkan kaki ke KOTA SINGA..walaupun sbnarnye xnak follow dorg cz tgh kering kan ++ xde mood sbnrnye..thats why sepanjang pejalanan kt sane sy asyik diam je..sorry la yee..btw sronok g wlaupun last2 minute baru decide nak g..mmg betul2 road trip la cz ktorg tido kt R&R je..huhu lain kali kte buat road trip lg eyh Along :) n lastly yg bestnye dapat jugak lepaskan gian main bowling dgn nabila (xbrape nak lepas n puas sebenar nye)..2game yg agk teruk bg kteorg cz xde lgsung strike dr kteorg..cume berbekalkan 4spare dr sy n 2spare dr nalla je...ish2 teruk,teruk :(
yg takbestnye pulakk..1 bende je--------------xdapat jumpa dia-------------- (T_T) ok xpe la..mybe xde rezeki lg nak jmpe2 ni...terpaksa la simpan rindu ni ye dyra..setelah nak masuk 7bln xjumpe...hurmmmm...:'(((
ermm xpela..InsyaAllah next time kite tgk mcm mne pulak ye..(ayat nak sedapkan aty)

ok laa..tu je kot entry kali ni..xde yg bestnye pun...btw Good Luck utk Sem 3 ni ye dyra..jgn duk sdey2 je..;)

No comments:

Post a Comment